4110 лева от Коледен базар 2023 година

петък 15 декември 2023 - 12:34:25

Ръководството и екипа учители на НУ"Св. Св. Кирил и Методий" гр. Троян изказват своята искрена благодарност към всички участници в провеждането на Коледен базар 2023г.
На 14.12.2023 г по традиция истински коледен дух завладя училището. Учениците от II А клас посрещнаха всички гости с кратка музикална програма. Посетителите на базара имаха възможност да закупят изработените от децата картички, сурвакници, коледни играчки, сувенири и изключително вкусни домашни лакомства.
Гордеем се с показаната ангажираност от страна на родителите. Вие показахте, че коледният дух не е само покупки на подаръци. По-важни са семейството, любимите хора и добрите приятели. Те носят щастието. Незабравимо е времето, когато родители и деца приготвят коледни сладки, а из целия дом се носи аромат на канела.
Хубаво нещо са традициите! Наша е отговорността да ги запазим. С общи усилия - учители, родители и деца.
Сумата събрана от базара е 4 110лв, като цените бяха определени от купувачите. Вие дарихте от сърце за общата кауза, защото получените средства ще се изразходят за стимулиране, мотивиране и награждаване на учениците за участие в различни дейности, игри, състезания и олимпиади през учебната година.
Коледа наближава. Време е да прегърнем близките и да кажем колко много ги обичаме!

Това е Коледа – време всеки да потърси в себе си искрата, да си спомни, че въпреки многото трудности, доброто съществува. Ние го носим в нас. Сега е моментът да го покажем!

Това е Коледа – да се научим да бъдем по-добри и по-щастливи. Нека позволим сърцата ни да се отворят към света. И не само на Коледа!