Здравей, училище!

сряда 16 септември 2020 - 13:47:00

 

Img 4538

Здравей, училище!

 

Усмихва се денят… Здравей, училище!

Здравей, любимо наше второ жилище!

Повеждаш ни по пътища безкрайни –

към нови светове, към чудни тайни…

            Отново е 15 септември. Стогодишното ни училище отново отваря врати, за да посрещне своите ученици, макар и по различен начин, но както всеки път - с празнично настроение и много усмивки. Празничният ден започна с издигнато знамето на Р България под звуците на националния химн.

            Всички ученици бяха развълнувани – от новото начало, от срещата с приятелите и учителите.

            Весело настроение създадоха четвъртокласници с поздрава си към своите съученици. Бяха подготвили поздрав и за най-малките – децата от Подготвителната група и първокласниците. Гост на тържеството беше г-жа Донка Михайлова, кмет на Община Троян, която с много топлина и любов се обърна към тях в своето приветствено слово. Директорът на училището г-н Борис Йовчев също отправи своя поздрав за първия учебен ден.

            След краткото тържество, посветено на първи ден в училище, най-малките „влязоха“ в импровизираните на двора класни стаи, където се запознаха и бяха посрещнати от своите учители. Класен ръководител на първи „а“ клас е г-жа Радка Колева, на първи „б“ клас – г-жа Петя Колева. Учителите от ЦОУД г-жа Лора Стоименова и г-н Марио Коларов. Учители на Подготвителната група са г-жа Бисерка Станчева и г-жа Силвия Кацарова.

            На добър час на всички!

Dsc04834Dsc04811