НУ “Св. Св. Кирил и Методий” изпрати за пореден път своите четвъртокласници

неделя 02 юни 2019 - 16:15:00

Dsc04080Dsc04084

На 31 май 2019 г. НУ “Св. Св. Кирил и Методий” изпрати поредния си випуск четвъртокласници. Тържествената церемония започна с посрещане знамето на училището, след което беше извършена церемония по предаването му и смяна на знаменната група. Ученици от 2 “б” и 3 “б” класове, с класни ръководители г-жа Дора Немска и г-жа Радка Колева, поздравиха всички ученици по случай завършването на учебната 2018/2019 година.
          Усмивки, но и сълзи на радост и тъга имаше на лицата на четвъртокласниците през последния им ден в любимото училище. Не по-малко развълнувани бяха и техните първи учители – г-жа Румяна Йовчева, г-жа Радиана Бояджиева и г-жа Христина Бочева, които се обърнаха с мили и топли думи към своите пораснали ученици.

Dsc04089Dsc04098

          Директорът на училището, г-н Борис Йовчев, също приветства четвъртокласниците. След това връчи награди – грамота и книга на много от тях за отличен успех и цялостно представане през началния етап на основна образователна степен.

          В края на тържеството, под звуците на националния химн, беше свалено знамето на Република България и изпратено знамето на училището.

          За четвъртокласниците удари последният звънец в НУ “Св. Св. Кирил и Методий”, а всички останали ще се съберат отново в училищния двор, когато за стотен път ще бъде открита Новата учебна година.

 Dsc04102Dsc04112