НУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Троян, изпрати поредния си випуск четвъртокласници

понеделник 04 юни 2018 - 10:09:31

С посрещане знамето на училището, на 1 юни 2018 г., започна тържествената церемония по изпращането на поредния випуск четвъртокласници в НУ „Св. Св. Кирил и Методий”, гр. Троян. След това беше извършена церемония за предаване на училищното знаме и смяна на знаменната група.

IMG 7592IMG 7594

Ученици от 2 „б“ и 3 „а“ класове, с класни ръководители г-жа Радка Колева и г-жа Румяна Йовчева, поздравиха всички ученици по случай завършването на учебната година.

Усмивки, сълзи от радост и тъгаq завладя четвъртокласниците през последния им ден в любимото училище. Не по-малко развълнувани бяха техните първи учители - г-жа Диана Янкова, г-жа Марияна Зъзрева и г-жа Добринка Семерджиева, които се обърнаха с топли и мили думи към своите пораснали ученици.

IMG 7618IMG 7629

Директорът на училището, г-н Борис Йовчев, също приветства четвъртокласниците. След това връчи награди на много от тях за отличен успех и цялостно представяне през началния етап на основната образователна степен. Това са учениците, които не един и два пъти през изминалите четири години, даваха повод на своите учители да се гордеят с тях.

В края на тържеството, под звуците на националния химн, беше свалено знамето на Република България и изпратено знамето на училището.

За четвъртокласниците удари последният звънец в НУ „Св. Св. Кирил и Методий”, а всички останали ще се съберат отново в училищния двор на 15 септември.

 IMG 7634IMG 7602