Три забавни дни на Беклемето

четвъртък 31 май 2018 - 08:19:00

Fotojet 3Fotojet 4

           С нашия клас бяхме на Училище сред природата в хотел „Сима“, Беклемето.

            Щом пристигнахме и се настанихме, си направихме разходка до Карцовия бук, където Марти ни разказа неговата история. До вечерята, която беше много вкусна, играхме различни игри на открито. След това се подготвихме за пижаменото парти, което си бяхме организирали, но не стояхме до късно, защото бяхме изморени и бързо заспахме.

            На сутринта направихме сутрешна ведрина и закусихме. Нямахме търпение да потеглим към Атракционния въжения парк. Водени от инструкторите Илиян Камачаров и Цецо Таслаков, бързо пристигнахме там. След като ни обясниха и показаха как трябва да преминем по трасето, започнаха да ни оборудват с каски, предпазни колани и карабинери. Емоциите започнаха! Отначало на някои деца им изглеждаше страшно, но като спазваха указанията на инструкторите, успяха успешно да преминат. Изморени, но удовлетворени от своите умения, се отправихме към хотела. Обядвахме, отпочинахме малко и – отново на игра. По време на вечерята си направихме концерт. Отново дойде време за спане.

            А на сутринта всички бяхме малко тъжни, защото трябваше да си тръгваме. Закусихме, поиграхме … и когато автобусът пристигна, се качихме и потеглихме за Троян.

            Ах, колко забавно си прекарахме!

                                                                                                                            Дария Йончева и Магдалена Пежгорска, 3 "б" клас

Fotojet 2Fotojet 1