Празник на знанието

неделя 01 април 2018 - 21:40:59

IMG 6616SAM 3962

Няма по-вълнуващ момент за всеки първокласник от този, когато с гордост може да заяви, че вече е грамотен. В последните дни на месец март, първолаците от нашето училище убедиха в това своите родители и гости на своите празници на знанието.

            Учениците от първи „а“ клас, с класен ръководител г-жа Антоанета Шошкова и учител ЦОУД – г-жа Снежана Мичева, подариха на своите родители и гости незабравим празник, изпълнен с много положителни емоции. Първокласниците показаха знания за родния език. Отлично се справиха със забавните задачи. Не ги затрудни и кръстословицата, при попълването на която получиха думата „знание“. Изпълниха прекрасни стихове и песни за буквите, знанието и родината. Показаха отлични актьорски и танцови умения. За положеното старание всеки първокласник получи грамота и книга. Освен за подаръците, родителите се бяха погрижили и за красива вкусна торта, с която завърши празникът.

            Учениците от първи „б“ клас, с класен ръководител г-жа Дора Немска и учител ЦОУД – г-жа Ценка Мастравска, зарадваха своите гости с изпълнените от тях стихове и песни за буквите. Показаха, че могат да четат. А освен знания за родния език, те показаха че се справят отлично с решаването на задачи. Знанията, които са овладели по Околен свят, им помогнаха да решат подготвената за празника кръстословица.

 IMG 6650SAM 3969